0

30e Grafikbörse Borken 3 maart-5 maart 2017

Posted februari 27th, 2017 in Nieuws by frans

25-3-2017

De Grafiekbeurs was een groot succes. Goed verkocht, alom waardering voor het werk, goede sfeer. Verder is het boek gepresenteerd n.a.v. de 30e editie, waar ook werk van mij in staat. Samen met 30 Duitse en Nederlandse kunstenaars. Ben ik erg trots op…..

De expositie, bstaande uit deze 30 werken gaat in Duitsland ‘ op toernee’. Veel collega’s-grafici gesproken en traditiegetrouw was er weer een sehr gemütliche Künstlerabend met eten en drank. En daar zijn ze in Duitsland niet zuinig mee.

Volgend jaar en ik hoogstwaarschijnlijk opnieuw van de partij….met nieuw werk!

Van 3 tot en met 5 maart is weer de Grafiekbeurs in Borken, Duitsland, waar ik voor ben uitgenodigd.

Het is de 30e jaargang. Ter gelegenheid daarvan wordt een een boekwerk uitgegeven, waarin werk van grafici. Waaronder van mij.

Zie voor meer informatie bijgaande flyer

 

Comments are closed.